Over Nail Creation

Nail Creation heeft een nieuwe stijl! Niet alleen de look kreeg een make-over, óók de formules van diverse producten zijn verbeterd. Een topmerk en topproducten voor een zeer scherpe prijs.

Nail Creation weet wat je nodig hebt. Alle mogelijke tools, een uitgebreide basiscollectie en trendcollecties zijn te koop via de webshop. Wil je graag persoonlijk advies? Bel ons of breng een bezoekje aan de showroom!

Nail Creation weet wat je wilt weten. Voor zowel starters als ervaren nagelstylistes heeft Nail Creation een uitgebreid aanbod trainingenGéén overload aan informatie maar de juiste informatie op het juiste moment. Na het volgen van iedere training ontvang je een certificaat. We bieden ook de mogelijkheid voor het afleggen van het landelijke examen, de kroon op jouw opleiding tot nagelstyliste.

Bestel maar! 

Nail Creation levert uitsluitend nagelsystemen van een superieure kwaliteit. Een uitgekiend assortiment producten voor nagelstyling van gel en acrylsystemen tot gel lak en nail art en natuurlijk hand- en nagelverzorging tegen aantrekkelijke prijzen. Hoeveelheden? Jij bestelt wat jij denkt nodig te hebben. Geen verplicht minimumafname. Of je nu een doorgewinterde prof of nieuwkomer bent, Nail Creation levert kwaliteit, de keuze, de prijs en de service die je zoekt.

 

Nail Creation is een merk van CNC International bv

CNC International
Burgemeesterlaan 2
6002 EG Weert
088-5155840
KVK: 5961724

Gratis bezorging

Bij orders over € 115,- excl. B.T.W.

Klantenservice

+31 (0)88 - 5155 - 840

Openingstijden

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00