Over Nail Creation NL

Nail Creation is een merk dat wereldwijd opereert. Het bestaat al een hele tijd en was tot aan maart 2019 gevestigd in Weert (Limburg). Toen was daar BAM Beauty B.V. die het bedrijf voor Nederland overnam. Dit bedrijf is opgericht door Betty Petrovic Plantaz (midden op de foto).

Met ruim 25 jaar werkervaring in de nagelbranche, mag je Betty een ‘nageladdict’ in hart en nieren noemen! In binnen- en buitenland verdiende Betty al haar sporen als docent voor onder andere Nail Creation, leidde ze docenten op van Moldavië tot Dubai en jureerde ze als INJA-gecertificeerd jurylid diverse internationale nagelwedstrijden. Toen de kans daar was om Nail Creation voor Nederland te voeren, kon zij deze niet laten liggen door haar jarenlange ervaring met het merk. Haar drijfveer is het vak nagelstyling steeds verder te professionaliseren én het betaalbaar te houden.

Samen met haar enthousiaste managers Maaike (links) en Angela (rechts) kun je bij Nail Creation NL rekenen op een perfecte service, klantgerichte en persoonlijke aanpak met een no-nonsense mentaliteit. Nieuwe én bestaande klanten krijgen de aandacht die ze verdienen!